38-vuotias portugalilaislegenda Cristiano Ronaldo heiluttaa verkkoja maajoukkueessa ja Saudi-Arabian liigassa.

Al Nassr kaatoi kotikentällään Damakin numeroin 2-1 (0-1) Saudi Professional Leaguessa lauantaina.

Vierasjoukkue Damak oli tauolla yllätysjohdossa, mutta toisella jaksolla Al Nassr tuli rinnalle ja ohi. Voittomaali syntyi 56. minuutilla, kun Cristiano Ronaldo laukoi vapaapotkun nätisti reppuun, 2-1.

18 joukkueen pääsarjaa on pelattu 10 kierrosta. Kärjessä on Al Hilal 26 pisteellä, toisena Al Taawon 23 pisteellä ja kolmantena Al Nassr 22 pisteellä.

Ronaldo viimeisteli viime viikolla kahdessa EM-karsintaottelussa neljä maalia. Hän on tehnyt Portugalin paidassa 203 ottelussa uskomattomasti 127 maalia!

KATSO MYÖS: Video: KTP:n kannattajilta raivoisat läksiäishuudot – järjestysmiehet saattelivat Juha Malisen pois kentältä