EM-kisojen ennakkosuosikkeihin lukeutuvat Portugali voiton Turkista. Cristiano Ronaldo ehti jo pettyä, mutta yhtäkkiä pallo olikin Turkin maalissa.

Portugali murjoi Turkin numeroin 0-3 (0-2) EM-kisojen F-lohkossa lauantaina. Samalla Portugali varmisti paikkansa neljännesvälierissä jo ennen alkulohkon päätöskierrosta.

Bernardo Silva teki voittomaaliksi jääneen 0–1-osuman 21. minuutilla. Muutamia minuutteja myöhemmin nähtiin melkoinen oma maali, kun Turkin puolustukselle kävi iso kommunikaatiomoka.

Joao Cancelo yritti syöttää pystypallon Cristiano Ronaldolle, mutta kaksikon aivoitukset eivät menneet yhteen, jonka seurauksena Ronaldo kihisi. Samalla kuitenkin Turkin puolustaja Samet Akaydin syötti pallon alaspäin, ja Altay Bayındır ei ollut mukana tässä ajatuksessa.

Pallo lirui maaliviivan yli, ja näin 0-2 siihen. Bruno Fernandes viimeisteli 0–3-osuman 56. minuutilla, kun Ronaldo jakeli syötön tyhjiin.