Cristiano Ronaldo sai sunnuntaina avattua maalihanansa Italian Serie A:ssa. Taituri teki saman tien kaksi osumaa ja ratkaisi kotivoiton Juventukselle.

Juventus kaatoi kotikentällään Sassuolon numeroin 2-1 (0-0). Ronaldo teki debyyttiosumansa Juventuksessa 50. minuutilla vierasjoukkueen puolustussekoilun päätteeksi. Ronaldo osui uudestaan 65. minuutilla. Sassuolon Khouma Badacar kavensi lisäajalla loppunumeroiksi 2-1.

Hallitseva mestari Juventus on Serie A:n kärjessä, kun joukkue on voittanut kaikki neljä alkukauden otteluaan maalisuhteella 9-4. Sassuolo on puolestaan tappiostaan huolimatta hienosti sarjakolmosena ja tappio oli joukkueelle vasta kauden ensimmäinen.

Ronaldo avaa maalihanansa

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Zlatan teki uransa 500. maalin uskomattomalla hyppykierrepotkulla!