ronaldo pamautti Portugal v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Portugali ja Espanja tarjosivat mahtavaa jalkapalloviihdettä B-lohkon ottelussa perjantai-iltana. Ottelu päättyi lopulta 3-3-tasapeliin ja Ronaldo pamautti hattutempun!

Ottelu alkoi sähäkästi, kun Man of the Match Cristiano Ronaldo sai pallon haltuunsa, eteni vauhdilla ja Espanjan puolustaja Nacho pelasi tilanteen kehnosti. Rankkari Portugalille ja Ronaldo laukoi pallon kauniisti maaliin.

Sitten 24. minuutilla Diego Costa pyöritteli useampaakin portugalilaispakkia ja laukoi 1-1-tasoituksen! Heti seuraavasta hyökkäyksestä Espanjan Isco tykitti mahtavan laukauksen 25 metristä, mutta pallo kolahti yläriman kautta maaliviivalle.

Espanja hallitsi avausjaksoa, mutta Portugali teki ajoittain todella vaarallisia vastahyökkäyksiä. Ja hetki ennen tauko nähtiin maali, kun Ronaldo laukoi rankkarialueen ulkopuolelta ja Dadid De Gea epäonnistui torjunnassaan, 2-1.

Espanja tuli tasoihi 54. minuutillan, kun Costa laittoi pallon tyhjiin Serio Busquetsin upeasta puskusyötöstä, 2-2. Ja vain hetki myöhemmin Nacho kuittasi ottelun alun virheensä tykittämällä pallon kahden tolpan kautta maaliin, 3-2!

Mutta muutama minuutti ennen loppua Ronaldo pamautti vapaapotkun upeasti maaliin – 3-3 ja hattutemppu siihen! Kerrassaan ihana ottelu!