SC Bragan 24-vuotias Rodrigo Zalazar pamautti harvinaisen tyylikkään osuman. Maalivahdilla ei ollut mitään jakoa.

Benfica kaatoi kotikentällään SC Bragan numeroin 3-2 (2-1) Portugalin Cupissa keskiviikkoiltana. Toisen jakson alussa nähtiin komea osuma.

Vierasjoukkue SC Braga sai kulmapotkun toisen jakson alussa. Pallo pomppi takaviistoon rankkarialueen ulkopuolelle, missä Rodrigo Zalazar tykitti vastapalloon mielipuolisen hienon maalin, 2-2! Illan toinen osuma Zalazarille.

Benfican Fredrik Aurnes teki kuitenkin 70. minuutilla 3–2-voittomaalin, ja näin Benfica jatkaa Cupissa.

KATSO MYÖS: Video: Upeaa urheiluhenkeä – Florian Loshaj esti vastustajaa putoamasta niskoilleen Turkin liigassa