Huuhkajien ja Minnesota Unitedin 31-vuotias luottomies Robin Lod loisti kentän hahmona Major League Soccerissa viikonloppuna.

Minnesota United kaatoi vieraskentällä Charlotten numeroin 0-3 (0-1) MLS:ssä viikonloppuna. Robin Lod teki yhden ja syötti kaksi maalia.

Ottelun voittomaaliksi jääneen 0–1-osuman viimeisteli Tani Oluwaseyi Lodin syötöstä. Toisen jakson alussa Lod lisäsi johtoa ja pian perään syötti Hassani Dotsonin tekemän 0–3-maalin.

Lod pelasi Minnesotan miehistössä 77 minuuttia, kun taas Teemu Pukki vaihdettiin kentälle tunnin kohdalla. Charlotten miehistössä Jere Uronen pelasi täydet minuutit.

29 joukkueen MLS:n kärjessä on Lionel Messin tähdittämä Inter Miami (10 ottelua, 18 pistettä) ja toisena LA Galaxy (9 ottelua, 18 pistettä). Minnesotakin on aloittanut varsin vahvasti (8 ottelua, 14 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Toronto FC:n Prince Owusu teki häikäisevän voittomaalin kantapäällään MLS:ssä