Roberto Baggio maalaa Pirlon syötöstä

pirlo

 

Vuonna 2001 Brescia oli matkustanut Torinoon Juventuksen vieraaksi. Kärjessä Brescialla oli Italian futiksen yksi aatelisista, Roberto Baggio. Baggio alkoi olla uransa päätöspisteessä, mutta keskikentän keskellä oppirahojaan maksoi Andrea Pirlo.

Pirlosta nousi myöhemmin samalla tavalla yksi arvostetuimmista ja pidetyimmistä pelaajista ja nykyisin mies jakelee namusyöttöjään MLS-sarjassa. Myöhemmin Pirlo kertoi kirjassaan kuinka hän idolisoi juuri Roberto Baggiota, vaikka tärkein lapsuuden esikuva hänelle olikin Lothar Matthäus.

Takaisin vuoteen 2001. Juventus johti ottelua 1-0, kun Pirlo näki edessään kuinka Baggio teki pystyjuoksua Juven linjan taakse. Millintarkka avaus niin pirlomaiseen tyyliin napsahti suoraan Baggion jalkaan. Legendan ensimmäinen kosketus palloon oli jumalainen ja yhdellä liikkeellä hän ohitti torinolaisten maalilla torjuneen Edwin van der Sarin.

 

Katso Pirlo-Baggio -akselin fantastinen maali tästä:

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here