27-vuotias Robert Taylor heilutti jälleen verkkoa Inter Miami FC:n riveissä. Osuma oli kerrassaan häikäisevä!

Inter Miami FC voitti kotikentällään Charlotten numeroin 3-2 (0-2) Major League Soccerissa viikonloppuna. Vierasjoukkue Charlotte johti avausjakson jälkeen 0-2, mutta Inter Miami nousi toisella jaksolla rinnalle ja ohi.

Kotijoukkue Inter Miamin Robert Taylor teki 59. minuutilla 1-2-kavennusmaalin. Ja tuo maali olikin sitten uskomaton sooloilu, kun Taylor vei vastustajan pakkeja aivan solmuun! Argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuain tasoitti ottelun 72. minuutilla, ja Emerson Rodriguez Valois teki 3-2-voittomaalin 93. minuutilla.

Taylor siirtyi helmikuussa 2022 norjalaisesta SK Brannista Inter Miamiin. Joukkueen päävalmentajana toimii Phil Neville.

28 joukkueen Major League Socceria on pelattu 19-21 kierrosta. Kärjessä on Austin FC (21 ottelua, 41 pistettä) ja toisena on Los Angeles FC (19 ottelua, 39 pistettä) 29 pisteellä. Inter Miami FC on keskikastissa (20 ottelua, 25 pistettä).