27-vuotias Robert Taylor heilutti jälleen verkkoa Inter Miami FC:n riveissä. Osuma jäi myös voittomaaliksi.

Inter Miami FC voitti kotikentällään Portland Timbersin numeroin 2-1 (1-0) Major League Soccerissa viikonloppuna

Argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuainin tähdittämä Inter Miami meni 28. minuutilla 1-0-johtoon Leonardo Campanan maalilla. Ottelun voittomaali nähtiin 59. minuutilla, ja sen teki Robert Taylor, joka laukoi tolpasta kimmonneen karapallon sisään. Vieraiden Bill Tuiloma kavensi 78. minuutilla, mutta tasoihin asti Portland ei päässyt.

Taylor siirtyi helmikuussa 2022 norjalaisesta SK Brannista Inter Miamiin. Joukkueen päävalmentajana toimii muuten Phil Neville.

28 joukkueen Major League Socceria on pelattu 13-14 kierrosta ja kärjessä Los Angeles FC 29 pisteellä. Inter Miami FC on keskikastissa 18 pisteellä. Robin Lodin edustama Minnesota United on niin ikään keskikastissa 18 pisteellä.

Seuraavaksi Taylor matkustaa Suomen maajoukkueen leiritykseen. Huuhkajat pelaa kesäkuussa 11 päivän sisään peräti neljä Nations Leaguen ottelua. Miehistö ja ottelut löytyvät TÄSTÄ.