Riku Riskin nappikausi saamassa ikävän päätöksen

rikuriski

Hønefossia edustava Riku Riski onnistui tekemään maalin, kun hänen seuransa haki erittäin tärkeän voiton Norjan jalkapalloliigassa. Hønefoss voitti Sogndalin 3-1 ja Riski viimeisteli joukkueensa kolmannen maalin ottelun 68. minuutilla. Putoamista vastaan taisteleva Hønefoss on sarjassa viimeisenä, kun kierroksia on jäljellä enää yksi.

Taulukon kaksi viimeistä tippuvat sarjaporrasta alemmas ja 14. sijoittunut joukkue karsii sarjapaikastaan. Hønefossilla on teoreettiset mahdollisuudet säilyä liigakarsinnan avulla, mutta se vaatii sen, että viimeisellä kierroksella Tromsø ja Sarpsborg FK eivät voita otteluitaan ja Hønefoss voittaa oman ottelunsa.

Riski on tällä kaudella ollut erittäin hyvässä vireessä, sillä turkulaislähtöinen pelaaja on Norjan pääsarjan maalintekijätilastossa jaetulla viidennellä sijalla kymmenellä osumallaan. Riskin hyvät esitykset ovat jäämässä Hønefossin ainoaksi lohduksi, sillä putoaminen näyttää tällä hetkellä hyvin todennäköiseltä. Myös Huuhkajien rinkiin kuuluva Toni Kolehmainen pelaa samassa seurassa Riskin kanssa.

Mestaruus on ratkaistaan Strømsgodsetin ja Rosenborgin välillä. Strømsgodset on tällä hetkellä pisteen Rosenborgia edellä.

Edellinen artikkeliMestareiden liiga näkyy ilmaiseksi kaikille
Seuraava artikkeliVaaralliset derbyt: Red Star – Partizan