Real Madrid tylytti Juventusta 0-3 – Ronaldo pamautti mahtavan saksarimaalin

real madrid tylytti juventusta ronaldolle puoliaika

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyivät tiistai-iltana kahdella ottelulla. Real Madrid tylytti jälleen Juventusta ja haki 0-3-vierasvoiton. Ronaldolle kaksi hienoa maalia.

Ronaldo tökkäsi vieraat 0-1-johtoon heti 3. minuutilla ja tuo osuma jäi avausjakson ainoaksi. Sitten reilun tunnin pelaamisen jälkeen Ronaldo painoi jo illan toisen osumansa uskomattoman kauniilla saksipotkumaalilla. Ja kun Marcelo osui vielä 74. minuutilla, olivat loppunumerot 0-3 (0-1) valmiita.

Juventus ja Real Madrid kohtasivat Mestarien liigan finaalissa viime keväänä ja tuolloin Real jyräsi voittoon peräti numeroin 4-1.

Tiistai-illan toisessa matsissa Bayern Munchen kaatoi Sevillan numeroin 1-2 (1-1). Kotijoukkue Sevilla meni johtoon 31. minuutilla Pablo Sarabian maalilla, mutta Bayern tuli tovia myöhemmin tasoihin Sevillan omalla maalilla. Thiago Alcantara teki 1-2-voittomaalin 68. minuutilla.