Real Madrid voitti Barcelonan odotetussa El Clasicossa

Barcelona jäi Real Madridin hyökkäyksen jalkoihin eilen pelatussa El Clasicossa.

Barcelona aloitti vahvasti ja vain muutaman peliminuutin jälkeen Neymar vei Realin puolustusta ja laukoi pallon helpohkosti maaliin.

Puoli tuntia tiukkaa taistelua ja seksikästä jalkapalloa myöhemmin Cristiano Ronaldo tasoitti rankkarilla pelin 1-1.

Toisen puoliajan alussa Pepe vei Realin 2-1 johtoon ja tästä noin 10 minuuttia myöhemmin Karim Benzema löi lopullisen naulan Barcelonan arkkuun iskien luvut 3-1.

Ottelu itsessään oli todella viihdyttävä ja vauhdikas. Ainoa mitä jäi kaipaamaan oli Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon pallotaituruudet, sillä molemmat pelaajat olivat hiukan tasoaan huonompia tässä ottelussa. Toimitus jää innolla odottamaan seuraavaa El Clasicoa, sillä nämä ottelut ovat silkkaa seksiä.