Real Madridilla huippukerroin – Näin teet kympillä 90 €

Real Madrid

La Ligan lauantain kärkikamppailussa kohtaavat tasapisteissä sarjan kolmantena ja neljäntenä olevat Real Madrid ja Sevilla. Coolbet tarjoaa Real Madridin voitolle tällä hetkellä markkinoiden korkeimman kertoimen 1,79. Jos et ole vielä yhtiön asiakas, pystyt käyttämään 400 % talletusbonusta hyväksi ja korottamaan täten valitsemasi kohteen kertoimen viisinkertaiseksi.

Artikkelin alalaidasta löydät ohjeet, miten voit 10 € panoksella lunastaa peräti 89,50 € voiton, jos Real Madrid voittaa Sevillan.

Tsekkaa markkinoiden parhaat futiskertoimet

Real Madrid on kotonaan selvä suosikki

Niin Real Madrid kuin Sevillakin ovat pelanneet koko kauden hyvin kotikentillään, mutta vieraissa kummallakin on ollut vaikeampaa. Juuri tästä syystä joukkueet eivät näytä  pystyvän haastamaan liigaa johtavaa Barcelonaa, joka liigan kärkijoukkueista ainoana pystyy tällä hetkellä dominoimaan vastustajiaan myös vieraskentällä.

Erityisen huonolta vieraspelaaminen on viime aikoina näyttänyt juuri Sevillalla: Viimeisestä 6 vieraspelistä joukkue ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään – 4 tasapeliä ja 2 tappiota eivät juuri naurata joukkueen faneja. Viime viikonloppuna Sevilla hävisi vierasottelunsa sarjan kahdeksantena majailevalle Athletic Bilbaolle maalein 2-0.

Myös La Ligan historiatilastot puoltavat kotivoittoa Santiago Bernabéulla: Sevilla on joutunut poistumaan Realin kotistadionilta peräti 9 kertaa putkeen tappio niskassaan. Sama lienee edessä lauantainakin.

Real Madrid on materiaaliltaan paljon laadukkaampi joukkue kuin Sevilla ja lisäksi kotietu painaa vaakakuppia entistä enemmän kotivoiton suuntaan. Real on ottelun todennäköinen voittaja.

Näin Coolbetin uusi asiakas voittaa 10 € sijoituksella 90 €

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä.
  2. Valitse bonustarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus. Pelitililläsi on tämän jälkeen 50 € pelirahaa. Muista lukea myös bonussäännöt.
  3. Lyö 50 € vetoa Real Madridin voitolle kertoimella 1,79. Voit halutessasi pelata myös muita lopputuloksia.
  4. Jos Real Madrid voittaa, voitat 10 euron sijoituksella 89,50 € (50 € x 1,79).

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä.

Jos et halua pelata yllä mainittua kohdetta, mutta haluat 10 € talletuksella 50 € pelirahaa, klikkaa tästä!

Edellinen artikkeliNousuun tähtäävä Leeds United hankki maalivahdin Real Madridista
Seuraava artikkeliTällä miehistöllä HJK hyökkää Rangersin kimppuun sunnuntaina

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän