Real Madrid-nelikolle uudet jatkosopimukset – Benzemalla käsittämätön ulosostohinta

Real Madrid on solminut viime aikoina useita jatkosopimuksia avainpelaajiensa kanssa. Karim Benzema, Marcelo, Dani Carvajal sekä Isco ovat kaikki sitoutuneet Zinedine Zidanen projektiin allekirjoittamalla pitkät jatkosopimukset.

Keskikentän 24-vuotias Isco allekirjoitti pahvin, joka pitää Espanjan maajoukkuetaiturin Madridissa ainakin vuoteen 2022 asti. Iscon sopimukseen lisättiin 700 miljoonan euron suuruinen ulosostopykälä.

Myös vuoteen 2022 saakka ulottuvan sopimuksen allekirjoitti laitapuolustaja Dani Carvajal. Carvajal, 25, on aivan äärimmäisen tärkeä pelaaja madridilaisille. Mies kommentoi sopimustaan kertomalla, ettei usko yhdelläkään seuralla maailmassa olevan varaa hänen hankkimisekseen.

– Ulosostopykäläni on niin suuri, ettei kenelläkään ole varaa minuun. Ja vaikka olisinkin, niin en halua lähteä muualle. Haluan olla Sergio Ramosin jälkeen tämän upean seuran kapteeni, Carvajal sanoi.

Yli kymmenen vuotta Realia edustanut Brasilian maajoukkuepuolustaja Marcelo on myös päässyt sopuun uudesta sopimuksesta. Marcelon diili ulottuu niin ikään kesään 2022 saakka.

Real Madridin hyökkäyksessä jo vuosikausia pelannut Karim Benzema puolestaan jatkoi sopimustaan vuoteen 2021 asti. 29-vuotiaan Benzeman sopimuksessa oleva ulosostopykälä on käsittämätön miljardi euroa.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

13 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here