Real Madrid – Juventus

real-madrid-juventus-jalkapallo-puoliaika.com

Juventus oli kotonaan yllättävänkin vahva tuloksellisesti. Lukemat 2-1 antaa Real Madridille kuitenkin avaimet käteen, sillä yksi maali kotikentällä nostaa sen jo jatkoon menijäksi. Juventus ei kuitenkaan missään nimessä ole luovuttanut omaa paikkaansa finaalissa Realille, päinvastoin.

Futisromantikot ovat jo kaavailleet peliin lukemia 2-1, jolloin päästäisiin nauttimaan äärimmäisen jännittävästä jatkoajasta. Mikä lienee keskiviikkona draaman kaava?

Real pääsee peliin melko hyvällä kokoonpanolla, muutamia loukkaantumisia on toki olemassa. Poissa on todennäköisesti ainakin Modric ja muutama muu. Kokoonpano voisi kuitenkin olla:

Casillas – Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal – Isco, Kroos, Rodriquez – Ronaldo, Benzema, Bale.

Juventus saanee kokoonpanoonsa erittäin tärkeän palasen, Paul Pogban. Se missä kunnossa mies on, on toki hieman arvoitus, mutta tuo kentälle valtavasti taitoa. Juven kokoonpano voisi olla:

Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal – Morata, Tevez

Pelistä tuskin tulee mitään 0-0 peliä, joten maalintekijävetoon voi laittaa ihan reippaasti vetoja. Kotijoukkueelta tietenkin Ronaldo voi parhaana päivänä tehdä vaikka hattutempun, samoin vieraiden Tevez tekee parhaana päivänä vaikka mitä.

Kannattaa pitää mielessä myös  mehevä Nordicbet 200% bonus, kun laitatte vetoja sisään

Edellinen artikkeliVideo: Epäonnistuneet huippulupaukset top 10
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Käpa – Gnistan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän