Real Betisiin kivenkova luotto tänä iltana

Viikonlopun erittäin onnistuneen triplauksen jälkeen on hyvä lähteä havittelemaan tuplauksen jackpottia, joten katseet käännetään Real Betisin suuntaan.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 6000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Real Betis – Granada

TSEKKAA TÄMÄ:

Tänään vaihteeksi kokeillaan sinkkua uuniin, kun Real Betis isännöi Granadaa Estadio Benito Villamarínin nurtsilla. Isännät ovat aavistuksenomaisia ennakkosuosikkeja, vaikka Granada onkin näistä kahdesta joukkueesta pelannut paremman sesongin.

Betis kuitenkin on paperilla näistä kahdesta nipusta se laadukkaampi. Se nauttii tänään myös merkittävää etua kokoonpanoissa, sillä Granadalta on sivussa iso kasa pelureita. Kun otetaan tämän lisäksi huomioon Betisin ylimääräinen lepopäivä vastustajiinsa verrattuna, ovat isännät laadukas sinkkukohde tuplaan.

TUPLAAMAAN!

Video: Christian Eriksen laukoi maalin suoraan kulmapotkusta Coppa Italiassa

Edellinen artikkeliVideo: Christian Eriksen laukoi maalin suoraan kulmapotkusta Coppa Italiassa
Seuraava artikkeliVideo: 104-vuotias Liverpool-kannattaja pääsee tapaamaan Jürgen Kloppia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän