Espanjan pääsarjassa nähtiin harvinainen tilanne, kun Rayo Vallecanon pelaajat suorittivat paperilla ovelan rankkarisyötön.

Rayo Vallecanon ja Gironan välinen kamppailu päättyi tasanumeroihin 2-2 (2-1) Espanjan La Ligassa lauantaina. Ottelun avausjaksolla nähtiin epäonnistunut rankkarisyöttö.

Kotijoukkue Rayo Vallecano sai 41. minuutilla rangaistuspotkun ja mahdollisuuden siirtyä 3–1-johtoon. Pallon taakse asettui Oscar Trejo, joka syötti sivulle, ja rankkarialueen takaa Isi Palazon pääsi laukomaan. Pallo lensi kuitenkin ohi ja yli!

Tuo rankkarikikkailu kostautui toisella jaksolla, kun Gironan Viktor Tsygankov teki ottelun toisen osumansa, ja loppunumerot olivat 2-2. Rayo Vallecanon maalareina olivat juuri epäonnistuneen rankkarin arkkitehdit Trejo ja Palazon.