28-vuotias hyökkääjä Rasmus Karjalainen huudatti seinäjokelaiskotiyleisöä Veikkausliigassa perjantaina.

SJK kaatoi kotikentällään FC Interin numeroin 3-1 (2-1) Veikkausliigassa perjantai-iltana.

Turkulaisvieraat menivät heti 4. minuutilla johtoon Darren Smithin osumalla. SJK tuli kuitenkin avausjakson aikana rinnalle ja ohi Jaime Morenon ja Kasper Paanasen maaleilla.

Ja sitten 79. minuutilla nähtiin ottelun upein osuma. SJK sai vapaapotkun, jonka Rasmus Karjalainen laukoi näyttävästi vasempaan yläkulmaan.

Suurin mestarisuosikki HJK jatkoi kehnoja peliesityksiään ja hävisi kotonaan VPS:lle 1-2. Klubin yhdeksi suurimmaksi haastajaksi povattu FC Inter on aloittanut kautensa umpisurkeasti, sillä seitsemästä ottelusta on kasassa vasta viisi pistettä.

Rasmus Karjalainen osuu

Edellinen artikkeliIsäntämaa Saksa julkisti EM-kisamiehistönsä – kovia nimiä jäi myös ulkopuolelle