Eurooppa-liigassa nähtiin torstai-iltana oikein hieno osuma, kun Sarpsborgin Rashad Muhammed jallitteli pallon maaliin heti 46 sekunnin jälkeen.

Norjalainen Sarpsborg 08 hävisi kotikentällään turkkilaiselle Besiktasille numeroin 2-3 (2-0) Eurooppa-liigan I-lohkon ottelussa torstai-iltana.

Kotijoukkueen Muhammed teki välittömästi ottelun alkuun näppärän osuman, jossa mies vei Besiktas-molari Loris Kariuksen kahville. Tobias Heintzs teki vielä taukonumeroiksi 2-0. Turkkilaisvierasjoukkue teki kuitenkin toisella jaksolla kolme osumaa ja nousi voittoon. Besiktasin maalintekijöinä kunnostautuivat Jeremain Lens kahdesta ja Vagner Love kertaalleen.