Ranskan ja Kroatian kohtaaminen sinkkuna tuplaukseen

Ranskan ja Kroatian kohtaaminen kuuluu tämän illan kiinnostavimpiin. Tuplauskohde isketään sisään ottelun maalimääristä.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Nappaa peräti 10% voitontehostaja UNL-peleihin

Ranska – Kroatia

A-liigan kolmannesta lohkosta löytyvät nämä kaksi jalkapallon suurmahtia, jotka ottivat yhteen myös MM-finaalissa 2018. Tuolloin Ranska nosti pystiä 4-2 tuloksella, mutta heiluuko maaliverkot tänään samaan tahtiin?

Tuskin sentään. Kuitenkin overi-hengessä lähdetään hakemaan jatkoa tuplaukseen. Yli 2.5 maalin kerroin on mukavasti koholla ja osumia sopii odottaa. Kroatian ensimmäisessä UNL-rupeaman matsissa nähtiin esimerkiksi viisi osumaa, kun Portugali jyräsi voittoon 4-1 tuloksella. Ranska sen sijaan avasi karkelot 0-1 voitolla Ruotsista.

Kroatian puolustus oli hätää kärsimässä, kun vastassa oli sähäkät portugalilaiset. Tänään voi olla samaa kyytiä tiedossa, sillä Ranskan hyökkäyskalusto kuuluu maailman kirkkaimpaan eliittiin. Vaikka rotaatiota tänään saatetaankin nähdä, uskon kotijoukkueen harjaavan homman tyylipuhtaasti ja todennäköisesti myös Kroatialla tulee omat saumansa osua maalipuiden väliin.

LYÖ VETOA!

Video: Italia kaatoi Hollannin – Nicolo Barella puski nätin voittomaalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here