Ranskalaistähti pudotettu joukkueen ulkopuolelle – ”Dimitri Payet ei halua pelata enää West Hamissa”

westham_logo

West Ham Unitedin ranskalainen Dimitri Payet on pudotettu seuran ykkösjoukkueesta. West Ham-luotsi Slaven Bilić kertoi Payetin haluavan pois seurasta, eikä hän suostu pelaamaan Hammersin riveissä enää minuuttiakaan.

Valioliigassa 13. sijalla majailevan West Ham Unitedin päävalmentaja Slaven Bilić pudotti torstaisessa lehdistötilaisuudessa uutispommin, jonka mukaan seuran tähtipelaaja Dimitri Payet ei suostu pelaamaan enää Hammersin paidassa.

Bilić kertoi tähtipelaajansa närkästyneen, kun seura hylkäsi Payetin ex-seuran, Marseillen, yli 20 miljoonan euron tarjouksen ostaa Payet takaisin Ranskaan. Kroaattiluotsin mukaan Payet ei harjoittele joukkueen kanssa, mutta seura ei aio kuitenkaan myydä Valioliigan parhaimpiin pelaajiin kuuluvaa ranskalaista.

29-vuotias Payet allekirjoitti kesken viime kauden pitkän jatkosopimuksen West Hamin kanssa. Sopimuksen mukaan mies olisi viipynyt Hammersin paidassa aina kauden 2020/21 loppuun saakka.

Vahvimmin Payetin perässä ovat Valioliigan isoimmat seurat, joista brittimediassa on huhuiltu ainakin Chelsean ja Arsenalin olevan tosissaan Payetin perässä. Marseille on silti ainoa seura, joka on esittänyt konkreettisen tarjouksen West Hamille 29-vuotiaan taiturin hankkimiseksi.

Päävalmentaja Bilić uskoo jonkin seuran olleen suoraan yhteydessä pelaajaan ilman West Hamin lupaa ja tarjonneen huimaa palkkaa, joka on sekoittanut Payetin pasmat.

– Emme aio myydä Payetia – sillä sipuli. Annoimme pelaajalle pitkän jatkosopimuksen, koska haluamme hänen pelaavan meillä. Hän ei kuitenkaan suostu pelaamaan. Minulla on puolestani joukkue, josta joudun huolehtimaan. Niin kauan kun hän ei korjaa asennettaan ja osoita samaa sitoutumista seuraan, kuin me häneen, on hän ulkona joukkueesta. Uskon jonkin seuran olleen häneen yhteydessä. Annoimme hänelle kaiken. Nyt olen todella vihainen, surullinen ja tunnen itseni sekä joukkueen tulleen petetyiksi, vihainen päävalmentaja tilitti lehdistötilaisuudessa.