Ranska jälleen MM-finaaliin – Marokko kaatui taistellen

Hallitseva maailmanmestari Ranska etenee jälleen MM-finaaliin, jossa vastassa on Lionel Messin tähdittämä Argentiina.

Ranska voitti kisojen suurimman yllättäjän Marokon numeroin 2-0 (1-0) Qatarin MM-kisojen välieräottelussa myöhään keskiviikkoiltana.

Ottelu sai jopa yllättävänkin alun, kun Marokon verkko heilui heti 5. minuutilla. Pallo pomppi laitapelaaja Theo Hernandezille, joka pamautti palloon reppuun, 1-0.

Avausjaksolla Ranskalla oli muutama herkkupaikka lisätä johtoaan, mutta ei uponnut. Jakson lopussa Marokko pääsi peliin mukaan ja sai pallon tolppaan asti. Tauolle mentiin kuitenkin Ranskan niukassa johdossa.

Marokko tuli toiselle jaksolle energisesti, ja Ranska oli ajoittain helisemässä. Ranska kuitenkin lisäsi johtoaan 79. minuutilla, kun juuri hetki sitten kentälle vaihdettu Randal Kolo Muani laittoi pallon maaliin ensimmäisellä kosketuksellaan, 2-0.

Vahvan ottelun pelannut Marokko ei saanut aikaiseksi kovaa loppukiriä, joten Ranska etenee jälleen MM-finaaliin. Sunnuntain finaalissa vastassa on Argentiina. Marokko kohtaa Kroatian pronssiottelussa lauantaina.

KATSO MYÖS: Video: Argentiina suvereenisti finaaliin – Lionel Messi ja Julian Alvarez säkenöivät