Real Madrid nousi sunnuntai-iltana voittoon Gironan vieraana. Sergio Ramosilta nähtiin tyylikäs Panenka-rankkari.

Real Madrid kaatoi Gironan vieraskentällä lopulta selvin numeroin 1-4 (1-1) sunnuntai-iltana La Ligassa. Girona meni johtoon Borja Garcian maalilla 17. minuutilla, mutta Ramos tasoitti 39. minuutilla. Tasoitusmaali syntyi rangaistuspotkusta komealla nostolla maalin kattoon.

Vierasjoukkue Real karkasi toisella jaksolla Karim Benzeman kahdella ja Gareth Balen yhdellä osumalla 1-4-voittoon. La Ligan kärjessä kahden kierroksen jälkeen ovat molemmat ottelunsa voittaneet suurseurat Real sekä Barcelona.

Ramosilta hieno Panenka-rankkari

Jos video ei jostain syystä avaudu, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Heerenveenin maalivahdilta karmea harhasyöttö – Jens Toornstra maalasi 35 metristä