qatarin voittomaali puoliaika

Qatarin jalkapalloliigassa, Qatar Stars Leaguessa, nähtiin lauantaina erittäin komea voittomaali. 34-vuotias Anouar Diba tykitti sydämensä kyllyydestä pallon yläriman kautta maaliin ja takasi joukkueellensa tärkeän voiton.

Al-Kharitiyaht voitti kotikentällään Markhiyan numeroin 3-2 (1-2) ja Diban maali syntyi 93. minuutilla.

Vierasjoukkue johti pitkään numeroin 1-2, mutta kotijoukkue Al-Kharitiyaht tuli 87. minuutilla tasoihin ja tosiaan teki lisäajalla vielä upean voittomaalin.

Qatarin pääsarjassa pelaa 12 joukkuetta. Kotivoiton ottanut Al-Kharitiyaht on sijalla 10 ja tappion kärsinyt vierasjoukkue Markhiya jatkaa edelleen sarjajumbona.

Jalkapallon MM-kisat 2022 järjestetään juuri Qatarissa. Tuo on herättänyt voimakasta vastarintaa ympäri jalkapalloilevaa maailmaa, sillä stadioneiden rakennustöissä on tiettävästi menehtynyt valtava määrä alipalkattuja työntekijöitä.