Puolustuskannalle vetäytynyt Englanti kaatoi Serbian – Jude Bellingham ratkaisijana

20-vuotias Jude Bellingham viimeisteli näyttävästi ottelun ainoan maalin, kun Englanti sai napattua kolme pistettä EM-avauksessaan.

Englanti kaatoi Serbian numeroin 1-0 (1-0) EM-kisojen C-lohkossa Gelsenkirchenissä, Saksassa, sunnuntai-iltana.

Pelikellossa oli 13 minuuttia, kun Englanti siirtyi johtoon. Bukayo Saka keskitti oikealta laidalta ja Jude Bellingham puski pallon voimalla reppuun, 0-1. Kunnollisia maalipaikkoja ei tämän lisäksi nähty enää avausjaksolla.

TSEKKAA TÄMÄ:

Toisella jaksolla Englanti vetäytyi, ja Serbia hallitsi kenttätapahtumia pitkät pätkät. Englanti sai luotua loistopaikan, mutta Serbian maalivati Predrag Rajković torjui upeasti Harry Kanen puskun, ja pallo kimposi ylärimaan.

Serbian hyökkääjätähti Dusan Vlahovic oli lähellä tasoitusta, mutta Englannin maalivahti Jordan Pickford torjui. Englannille siis niukka voitto.

— —

Avausviikonlopun ottelut

Pe 14.6. Saksa – Skotlanti (Lohko A) 5-1 (3-0)

La 15.6. Unkari – Sveitsi, Köln (Lohko A) 1-3 (0-2)
La 15.6. Espanja – Kroatia, Berliini (Lohko B) 3-0 (3-0)
La 15.6. Italia – Albania, Dortmund (Lohko B) 2-1 (1-1)

Su 16.6. Puola – Hollanti, Hampuri (Lohko D) 1-2 (1-1)
Su 16.6. Slovenia – Tanska, Stuttgart (Lohko C) 1-1 (0-1)
Su 16.6. Serbia – Englanti, Gelsenkirchen (Lohko C) 0-1 (0-1)

— —

Ma 17.6. klo 16:00 Romania – Ukraina, München (Lohko E)
Ma 17.6. klo 19:00 Belgia – Slovakia, Frankfurt (Lohko E)
Ma 17.6. klo 22:00 Itävalta – Ranska, Düsseldorf (Lohko D)

Ti 18.6. klo 19:00 Turkki – Georgia, Dortmund (Lohko F)
Ti 18.6. klo 22:00 Portugali – Tshekki, Leipzig (Lohko F)

Edellinen artikkeliEM-kisat: Serbia – Englanti 16.6.
Seuraava artikkeliVideo: FC Kuusysin puolustus täysin hajamielisenä – KPV sai lahjamaalin Suomen Cupissa