EM-kisat: Serbia – Englanti 16.6.

EM-finaali
EM-finaali

EM-kisat paketoidaan sunnuntain osalta Serbia-Englanti-ottelulla. Mielenkiintoinen kamppailu pyörähtää käyntiin klo 22.00.

Serbia – Englanti 16.6.

Serbia ja Englanti kohtaavat sunnuntain viimeisessä ottelussa. Englanti lähtee otteluun suvereenina ennakkosuosikkina ja siitä kertovat myös ottelun kertoimet. Englannin voitolle on nimittäin tarjolla 1.50 suuntaisia kertoimia. Englannin materiaali on todella kova Serbiaan verrattuna, mutta tasoero tulisi näkyä myös pelikentällä.

Serbia lähtee haastamaan Englantia, mutta tehtävä tulee olemaan todella haastava. Joukkueesta löytyy kuitenkin kovia pelimiehiä, joten Serbialla on kaikki mahdollisuudet yllätykseen, mikäli kaikki palaset loksahtavat paikoilleen tämän illan ottelussa.

Huhujen mukaan Serbian faneja on matkustanut suuri määrä kannustamaan joukkuetta tämän illan koitokseen, joten Serbia saanee tänään kovaa buustia myös katsomon puolelta.

Vetovihjeet otteluun

Serbia yli 2 korttia (1,73) @Coolbet

Serbian yli 2 kortille tarjottu 1,73 kerroin kuulostaa varsin mukavalta tarjoukselta kun huomioidaan ottelun lähtökohdat. Serbia raastaa ja rikkoo ja mikäli Englanti pääsee ottelussa nopeasti kuskin paikalle niin Serbian pelihuumori tulee olemaan koetuksella. Serbian pelaajistoa tuntien, kortteja tullaan tänään näkemään hyvinkin todennäköisesti ja sehän kelpaa meille. Huom! yli 2 korttia veto tuo panokset takaisin, mikäli Serbialle nostetaan tasan kaksi korttia.

Edellinen artikkeliVideo: Hollanti nousi voittoon Puolasta – vaihtopelaaja Wout Weghorst ratkaisi ensimmäisellä kosketuksellaan
Seuraava artikkeliPuolustuskannalle vetäytynyt Englanti kaatoi Serbian – Jude Bellingham ratkaisijana

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän