Puoliaika.com ennakko: JJK – FC Jazz

otteluennakko-jjk-jyvaskyla-fc-jazz-pori-jalkapallo-miesten-ykkonen-puoliaika.com

 

Miesten Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun sarjanelonen JJK isännöi seitsemäntenä sarjataulukossa etenevää FC Jazzia. JJK:lla on tänään mahdollisuus nousta voitolla sarjataulukossa toiseksi eli liigakarsijan paikalle.

Toukokuussa Porissa joukkueet tasasivat pisteet 2-2 tuloksella. Ottelussa JJK meni ensin 0-2 johtoon Jasin Abahassinen ja Iiro Järvisen maaleilla. Jazz kuitenkin nousi tasoihin Elias Ahteen ja Ilkka Santahuhdan osumilla.

Jyväskylän ylpeys JJK on loistavassa pelivireessä. Kettupaidat ovat tällä hetkellä 12 ottelun tappiottomassa putkessa ja tappioita on koko sarjassa ainoastaan yksi. Se on vähiten kaikista joukkueista. Kotikentällään Harjun stadionilla JJK ei ole hävinnyt vielä kertaakaan.

FC Jazz on sarjan huonoin vierasjoukkue. Seitsemästä vieraspelistä on saatu kotiinviemisiksi vain yksi voitto ja yksi tasapeli. Porilaisten vierasmatsien tappiosarake näyttää viitosta.

JJK:n pelaajista maalinteko on jakautunut monelle eri pelaajalle. Hyökkääjistä Antto Hilska sekä 17-vuotias nuorten maajoukkuekärki Aleksis Lehtonen ovat mättäneet viisi maalia mieheen. Myös keskikentän 30-vuotias kapellimestari Mikko Manninen on osunut maalipuiden väliin viidesti.

FC Jazzin kokoonpanosta on nostettava esiin 22-vuotias helsinkiläisen FC Kontun kasvatti Kevin Mombilo, joka on pelannut Hongan riveissä Veikkausliigaa 39 ottelun verran. Mombilo on tuttu kasvo myös Suomen juniorimaajoukkueista. Tällä kaudella laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Mombilo on tehnyt Ykkösessä kaksi maalia.

Kolmesta edellisestä ottelusta JJK:lla on yhtä monta voittoa ja kun vastassa ovat olleet vielä sarjan kärkipään joukkueet TPS ja PS Kemi, niin Puoliajan toimitus väittää, että JJK on tällä hetkellä pysäyttämätön.

FC Jazz on tänään vaikean paikan edessä Harjulla. JJK nousisi voitolla sarjakakkoseksi, joten kotijoukkueen asenne ja tunnelataus on tänään varmasti huippuluokkaa kotiyleisön edessä. JJK on selvä ennakkosuosikki. Porilaiset lähtevät otteluun oletettavasti puolustuksen ja vastahyökkäysten kautta. Jos eivät, niin isonumeroinen kotivoitto ei ole huono haku.

Toimitus suosii vetokupongilla JJK:ta ja poimii Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

Puoliaika/lopputulos X/1 @ 4,45
JJK -1 @ 2,33

JJK – FC Jazz tänään kello 18:30 Harjun stadionilla.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here