Puoliaika HIFK:n tiedotustilaisuudessa

hifk_articlethumb

HIFK:n lehdistötilaisuudessa julkaistiin tärkeää tietoa koskien HIFK:n tulevaa kautta Veikkausliigassa.

Tilaisuudessa julkistettiin odotetusti uusia sopimuksia. Joukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara teki jatkosopimuksen. Honkavaaralle olisi huhujen mukaan ollut ottajia muistakin joukkueista, mutta ”Honsu” päätti jatkaa tähtirinnoissa.

Pelaajarintamalla julkistettiin joukkueen runkopelaajien jatkosopimuksia sekä yhden uuden pelaajan sopimus. Tänään julkistettiin Mika Johanssonin, Pauli Kuusijärven, Matias Hännisen, Jukka Halmeen, Eero Peltosen ja Esa Terävän jatkosopimukset.

Uutena pelaajana joukkueeseen tulee naapuriseura FC Hongasta 20-vuotias Nnaemeka Anyamele. Pelipaikaltaan Anyamele on laituri ja hän pelasi viime kaudella Hongan riveissä 31 veikkausliigaottelua, joissa hän teki 3 maalia. Hän on pelannut myös kaksi maaottelua Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja matkaa myöhemmin tällä viikolla Pikkuhuuhkajien kanssa kohtaamaan Unkarin.

Liiganousun varmistumisen jälkeen on toreilla ja forumeilla vellonut kiivas keskustelu HIFK:n tulevasta kotikentästä ja siihenkin saatiin varmistus tänään. HIFK:n ensi kauden kotikenttänä toimii Sonera Stadium. HIFK ei tule pelaamaan stadionilla HJK:n alaisuudessa vaan joukkueet ovat tasavertaisia vuokralaisia.

”Tosi innoissaan lähdemme kauteen. Meillä on joukkueessamme monia pelaajia, jotka eivät ole päässeet näyttämään taitojaan Veikkausliigassa ja haluamme näyttää kaikille, että pärjäämme siellä”, kertoi HIFK:n kapteeni Esa Terävä.