Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus sunnuntain otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Tänään pelataan taas kolme ottelua EM-kisoissa. Otamme nopeat katsaukset päivän otteluihin ja poimimme kohteemme Coolbetin iistalta.

Turkki – Kroatia

D-lohkon avausottelussa kohtaavat erinomaisesti viimeaikoina pelanneet Turkki ja Kroatia. Molemmilla joukkueilla on maalinteko ollut hyvässä jamassa viimeaikoia ja myös tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja.

Kentällä nähdään tänään todella laadukkaita vaparispesialisteja, joissa saattaa piillä ottelun ratkaisun avaimet. Kumpikaan joukkue ei saa antaa 25 metrin sisältä vapaapotkua vastustajalleen, sillä näistä on takaiskun mahdollisuus erittäin suuri.

Molemmat joukkueet tulevat kyllä tekemään maalin ja me nostamme tämän kohteena esiin. Coolbet antaa sille kertoimeksi 2.10.

Näyttökuva 2016-6-12 kello 10.56.11

 

Puola – Pohjois-Irlanti 

Puola lähtee selvänä ennakkosuosikkina tähän otteluun, sillä onhan sen materiaali paljon Pohjois-Irlantia edellä. Tosin Pohjois-Irlanti ei ole mikään heittopussi, joten maalikarkeiloita ei Puolalle todennäköisesti ole luvassa. NIR ei ole hävinnyt viimeisestä 12 ottelusta yhtään, joten heidän itseluottamus tulee olemaan todella korkealla tänään ja mikäli Puola ei saa tiputettua vastustajansa uhoa ottelun alussa, tulee heille pitkä iltapuhde.

Luotto kuitenkin puolaan on kova ja hyppäämme heidän bandwagoniin tässä ottelussa kertoimella 1.72

Näyttökuva 2016-6-12 kello 11.13.56

 

Saksa – Ukraina

Kisojen yksi suurimmista ennakkosuosikeista aloittaa pelinsä Ukrainaa vastaan. Moni povaa Saksasta mestaria, mutta joukkue ei ole yhtä vahva kuin 2014. Heiltä puuttuu parhaimmat topparit, joten omissa saattaa näissä kisoissa soida, vaikka tolppien välissä seisoo maailman paras maalivahti, Manuel Neuer. Loukkaantumiset ovat pilanneet hieman Saksan valmistautumista turnaukseen ja se tulee näkymään alkusarjan otteluissa.

Ukraina pääsee otteluun parhaimmalla kokoonpanolla ja vaarallisuutta heidän hyökkäyksiinsä tuo molemmilta laidoilta nälkäisesti etenevä Yarmolenko-Konoplyanka -duo. Tämä saattaa aiheuttaa pieniä sydämentykytyksiä Saksan puolustuksessa, mutta puolestaan Saksan hyökkäys on todella kova ja se tulee varmasti tänään tekemään tuhoa Ukrainan alakerrassa.

Nostamme tähän otteluun kaksi kohdetta. Toinen on Saksan voitto kertoimella 1.65 ja toinen on yli 2,5 maalia kertoimella 1.91

Näyttökuva 2016-6-12 kello 11.24.28

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here