Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus päivän otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Tänään pelataan taas kolme ottelua Ranskan EM-kisoissa ja eilisen Dimitri Payetin maalin jälkeen alkaa tunnelma olemaan entistä enemmän katossa. Tänään otteluissa kohtaavat Albania ja Sveitsi, Wales ja Slovakia sekä Englanti ja Venäjä.

Poimimme seurattavat kohteet illan otteluihin Coolbetin listalta.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lohko A

Albania – Sveitsi

Albania pääsi EM-kisoihin mukaan tekemällä vain seitsemän maalia seitsemässä ottelussa karsinnoissa ja yksikään pelaaja ei tehnyt enempää kuin yhden maalin. Karusti sanottu, mutta Albania pääsi pitkälti näihin kisoihin, koska Serbia tuomittiin hävinneeksi karsintaottelunsa Albaniaa vastaan levottomuuksien vuoksi.

Vaikka tilastot ja vetonikkarin perstuntuma sanovatkin, että Sveitsi voittaa tämän ottelun mennen tullen, Albania ei ole helppo vastustaja. Albania voitti karsinnoissa Portugalin ja harjoitusotteluissa voitti Ranskan sekä pelasi tasapelin, joten mistään heittopussista ei voida puhua. Jos onnistut Portugalia ja Ranskaa vastaan tekemään maaleja, onnistut myös Sveitsiä vastaan.

Coolbet tarjoaa tähän otteluun kertoimen 2.40 sille, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

 

Näyttökuva 2016-6-11 kello 14.36.32Lohko B

Wales – Slovakia

Slovakian karsintaottelut ja edeltävät harjoitusottelut ovat olleet runsasmaalisia molempiin suuntiin, joten aikaisempien otteluiden perusteella tänään tullaan näkemään maaleja.

Slovakia voitti Saksan 3-1 EM-kisojen kenraalissa, joten joukkue lähtee erinomaisella itseluottamuksella tähän otteluun. Wales on puolestaan pelannut kohtalaisen huonosti harjoitusotteluita, joten Slovakialla on hyvät asetelmat voittaa ottelu. Tähän he pystyvät, mikäli Slovakian puolustus pystyy nollaamaan Gareth Balen ja Aaron Ramseyn juoksut ja maalintekoyritykset.

Coolbet tarjoaa kertoimen 2.20 sille, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

wales slovakia

Englanti – Venäjä

Englanti pelasi vakuuttavat karsinnat voittaen jokaisen ottelunsa ja tehden keskiarvollisesti jokaisessa ottelussa 3,1 maalia. Venäjällä on kelpo joukkue, mutta Englanti on vain yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi sille.

Onnistuuko Englanti vihdoin näissä kisoissa nostamaan itsensä sille jalustalle, millä maansa fanit uskovat heidän olevan. Hurjalla itseluottamuksella varustettu joukkue tulee olemaan vahva joko 90 minuuttia ja vaihdosta tulevat hyökkääjät (Jamie Vardy, Marcus Rashford) metästävät nälkäisinä maalitiln avaamista kisoissa.

Coolbet tarjoaa hyvän kertoimen 3.90 sille, että Englanti voittaa vähintään kahdella maalilla.

Näyttökuva 2016-6-11 kello 14.41.02

 

 

Edellinen artikkeliArgentiina voitti Panaman 5-0 – Messi iski hattutempun
Seuraava artikkeliVideo: EM-kisojen kuumimmat futisvaimot (Lohkot A ja B)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän