Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus päivän otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Tänään alkaa jatkopelit EM-kisoissa ja me puramme nopeasti kaikki päivän ottelut:

Sveitsi – Puola

Hieman helpohkosti jatkoon pääseet Sveitsi ja Puola kohtaavat tänään päivän ensimmäisessä ottelussa. Molemmat joukkueet tekivät vain tarpeellisen, eivätkä näyttäneet juurikaan merkkejä siitä, että heistä olisi mestariksi.

Puolalla on tänään pieniä huolia, sillä Bartosz Kaputskan korttitili täyttyi ja mies huilaa tämän ottelun. Myös maalivahti Wojciech Szczesny saattaa katsoa ottelun penkiltä, sillä miehellä on pieniä ongelmia reitensä kanssa. Pelikunto selvinnee juuri ennen peliä. Korvaajana maalille tulisi Swansean maalivahti Lukasz Fabianski.

Tämän ottelun pitäisi kallistua ehdottomasti Sveitsille, joten me lähdemme tähän seuraavalla pelikohteella Coolbetin listalta:

Näyttökuva 2016-6-25 kello 11.30.48

 

Wales – Pohjois-Irlanti

Alkuasetelmiltaan päivän hitain ottelu pelataan klo 19.00. Tässä ottelussa Wales tulee painamaan päälle ja Pohjois-Irlanti keskittyy puolustamiseen.

Wales laukoi 22 kertaa alkulohkossa ja se on enemmän kuin yksikään muu joukkue, kun taas Pohjois-Irlanti oli taas aika selkä seinää vasten Saksaa ja Puolaa vastaan. Näissä otteluissa he pääsivät laukomaan vain neljä kertaa.

Gareth Bale – Aaron Ramsey -duo laidoilla tulee tänään olemaan todella vaarallisia hitaita Pohjois-Irlannin puolustajia vastaan. Pohjois-Irlannin vaarallisin pelaaja on ollut hieman alavireinen ja Kyle Lafferty saattaa aloittaa tänään penkillä.

Poimimme tähän otteluun seuraavan kohteen Coolbetin listalta:

Näyttökuva 2016-6-25 kello 11.49.13

 

Kroatia – Portugali

Illan paras ottelu on jätetty viimeiseksi, kun erittäin viihdyttätää futista pelannut Kroatia kohtaa juuri ja juuri jatkoon pääseen Portugalin.

Kroatialla on hieman pelaajahuolia, sillä Mario Mandzukicin ja Luka Modricin pelikunto on vielä hieman auki. Molemmilla on pieniä lihasongelmia ja pelikunto selviää varmasti ennen peliä. Portugalilla vain Raphael Guerreiro saattaa olla sivussa pienen kolhun takia.

Cristiano Ronaldo heräsi omalle tasolleen viime ottelussa ja teki kaksi maalia. Se, että jatkuuko maalitehtailu myös Kroatiaa vastaan jää nähtäväksi.

Tässä ottelussa tullaan näkemään vauhtia ja vaaratilanteita, sekä toivottavasti useita maaleja. Laitamme tähän otteluun seuraavan kohteen Coolbetin listalta:

Yli 2,5 maalia

Näyttökuva 2016-6-25 kello 12.03.37

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here