Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus illan otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Tänään pelataan kolme ottelua, joista ainakin kaksi tulee olemaan todella vauhdikkaita ja ennakkoasetelmiltaan erittäin kiinnostavia. Avaamme kaikki kolme ottelua lyhyesti ja poimimme Coolbetin listalta mielenkiintoiset kohteet.

Englanti – Wales

”Englanti vastaan Bale” kirjoittaa monet mediat, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Wales on paljon muutakin kuin Gareth Bale. Vaikka Englanti pelasi kohtalaisen hyvin Venäjää vastaan on heillä edessä ongelmia Walesin hyökkäyksen kanssa.

Englannilla olisi parantamisen varaa ainakin kulmapotkuissa, sillä Harry Kane on hyvä pääpelaaja ja pitkä, joten voisi automaattisesti luulla, että hän on kulmapotkujen kohde. Ei, näin ei ole, vaan Kane antaa itse kulmapotkut…

Wales saattaa tehdä muutoksia kokoonpanoon nostamalla Robson-Kanun avaukseen. sillä hän oli erittäin pirteä viime pelissä ja tekikin Walesin voittomaalin.

Tänään tullaan näkemään varmasti laadukasta hyökkäyspelaamista ja uskommekin, että molemmat joukkueet tulevat tekemään maalin tänään! Coolbet antaa tähän kertoimeksi 2.20

Näyttökuva 2016-6-16 kello 10.26.41

 

Ukraina – Pohjois-Irlanti

Pohjois-Irlanti on tänään tosipaikan edessä, kun he kohtaavat Ukrainan. Ukraina hävisi hyvän taistelun jälkeen Saksalle 2-0, NIR puolestaan hävisi Puolalle 1-0. Tulosten takaa löytyy hieman erilainen totuus, sillä Puola hallitsi peli täysin ja vain huonon viimeistelyn takia ottelu päättyi noinkin pienimaaliseen voittoon.

Ukrainan toinen takaiskumaali tuli vasta kun joukkue haki hyökkäysvoittoisesti tasoitusmaalia ottelun lopussa. Vaihdosta tullut Bastian Schweinsteiger pääsi suht vapaasti nekkaamaan pallon maaliin ottelun lisäajalla, kun väsyneet puolustajat eivät jaksaneet puolustaa niin tiukasti.

On siis odotettavissa, että Ukraina tämän ottelun paremman peliesityksen perusteella voittaa. Coolbet antaa tähän kertoimeksi 1.70

Näyttökuva 2016-6-16 kello 10.52.12

Saksa – Puola

Ehkä päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan illalla, kun Saksa ja Puola pelaavat lohkovoitosta. Ennakkoasetelmien mukaan Saksa on huomattavasti kovempi joukkue ja tulee varmasti nälkäisesti otteluun. Saksalla oli hieman ongelmia pelaajien pelikunnon kanssa, mutta mitä pidemmälle turnaus etenee, sitä paremmalta tilanne näyttää.

Tänään nähdään varmasti Neuerilta upeita torjuntoja, mutta Robert Lewandowski tietää kyllä miten saksalaismaalivahti ohitetaan.

Luotamme siihen, että molemmat joukkueet tekevät, mutta lopulta Saksa voittaa ottelun. Coolbet tarjoaa tähän kertoimeksi 3.40

Näyttökuva 2016-6-16 kello 11.12.20

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän