Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus illan otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Tänään pelataan taas neljä ottelua ja otamme näistä kaksi tarkempaan käsittelyyn.

Pohjois-Irlanti – Saksa

Tänään nähdään onko NIR:llä saumoja hieman alle oman tasonsa pelannutta Saksaa vastaan. Saksa ei ole ollut niin vakuuttava kuin se olisi voinut olla, mutta uskomme, että siltä ei ole nähty vielä koko potentiaalia. Joukkue on poissaoloista huolimatta erittäin kova.

Saksa tulee hallitsemaan ottelua selkeästi ja Pohjois-Irlannin vaaruus piilee vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa. Mikäli Saksa ei ole näissä aivan hereillä saattaa vastustaja rokottaa. Hallintaprosentti Saksalla tulee olemaan varmasti 60:n paremmalla puolella. Linja Coolbetillä tähän on 67,5%, mutta emme usko, että se tulee niin yksipuolista olemaan.

On erittäin todennäköistä, että Saksa tämän ottelun voittaa. Poimimme siihen muutaman kohteen Coolbetin listalta:

Saksa over 1,5 maalia: @1.60

Saksa hallinta% under 67,5%:  @1.85

2. puoliajan maalit yli 1,5 @2.20

 

Kroatia – Espanja

Alkuasetelmiltaan tämän pitäisi olla illan kiinnostavin ottelu. Kroatia on pelannut erinomaiset kisat, vaikka Tsekki varastikin tasurin aivan ottelun viime hetkillä. Kroatia menetti pisteiden lisäksi myös Luka Modricin, sillä mies loukkasi reitensä tuossa ottelussa. Joukkue on ilmoittanut, että tekee päätöksen miehen pelikunnosta myöhemin, mutta ei Modric pelatessaan. aivan täydessä kunnossa varmastikkaan ottelussa ole.

Myös Espanja on ollut erinomainen näissä kisoissa ja on jo varmistanut jatkopaikkansa. Ainoita kysymysmerkkejä joukkueella on Sergio Ramosin pelaamiset tänään, sillä Ramos on yhden varoituksen päässä korttitilin täyttymisestä. Myös Pedron osallistuminen illan peliin on vielä epävarmaa, sillä mies kritisoi omaa vähäistä peliaikaa aika tiukkaankin sävyyn ja mies saatetaan lähettää kotiin.

Kävi miten kävi, illan ottelusta on odotettavissa lohkovaiheen parasta ottelua ja uskomme, että tässä pelissä nähdään maaleja! Poimimme Coolbetin listalta muutamia kohteita illan otteluun:

Espanja @2.12

Yli 2,5 maalia @2.59

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.35

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here