Puoliaika.com otteluennakot: katsaus illan otteluihin

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Sunnuntai-iltana on vuorossa A-lohkon paketointi. Ranska saa vastaansa Sveitsin ja Romania kohtaa Albanian.

Sveitsi – Ranska

TSEKKAA TÄMÄ:

Kisaisäntä Ranska lähtee otteluun Sveitsiä vastaan ilman paineita. Gallian kukot ovat jo varmistaneet paikkansa 16 parhaan joukossa. Piste tänään riittää varmistamaan lohkon ykköspaikan ja ensimmäisen jatko-ottelun C, D, tai E-lohkon kolmosta vastaan.

Sveitsi puolestaan tarvitsee ainakin pisteen, jotta sen paikka lohkon kahden parhaan joukossa on varma. Mitä todennäköisimmin Sveitsin 4 pistettä kahdesta ensimmäisestä pelistä riittää jatkopeleihin, mutta Vladimir Petkovićin miehistö on huippumotivoitunut varmistamaan paikkansa 16 parhaan joukossa.

Ranska on ottelun ennakkosuosikki kotietunsa ja paineettoman lähtökohtansa vuoksi.  Silti kotiyleisö odottaa suosikeiltaan vakuuttavaa esitystä ja hieman kangerrellen kisat aloittaneen Ranskan peli voi puuroutua yliyrittämisen takia.

Toimitus poimi Coolbetin listalta seuraavanlaisen kohteen, jossa Ranska tekee yli 1.5 maalia.

swifraover

Romania – Albania

Romanian ja Albanian ottelussa pelataan urheilutermein kliseisesti elämästä ja kuolemasta. Kumpikaan joukkue ei ole pystynyt tähän mennessä voittoon EM-kisoissa, mutta nyt molemmilla on vielä hiuksenhieno mahdollisuus päästä mukaan jatkopeleihin.

Albania hävisi avausottelunsa Sveitsille ja toisessa pelissään Ranskaa vastaan sen puolustus murtui vasta ottelun loppuhetkillä. Nyt Albania on pakkovoiton edessä, sillä mikään muu tulos ei jätä mitään mahdollisuuksia jatkon suhteen.

Romania taisteli hienosti avausottelussaan Ranskaa vastaan, jossa vain Dimitri Payetin viimehetkien unelmamaali vei Romanialta pisteen. Toisessa koitoksessaan Romania pelasi Sveitsin kanssa tasapelin. Molemmista Romanian kisamaaleista on vastannut Bogdan Stancu.

Toimituksen analyysin mukaan Romania on ottelun suosikki ja nappaa 1-0 voiton. Coolbetin listalta poimimme seuraavan pelikohteen.

romalb

Edellinen artikkeliKatkeran ottelun jälkeen Ronaldolla oli aikaa ottaa selfie kentälle karanneen fanin kanssa
Seuraava artikkeliSJK kohtaa Mestarien liigan 2. karsintakierroksella Valko-Venäjän suurseuran

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän