Puoliaika.com otteluennakot: 3 pikaista ennakkoa Valioliigasta

Valioliiga otteluennakko

Tänään pelataan Valioliigassa 8 ottelua ja Puoliaika.comin toimitus poimii kolme pikaista ennakkoa illan otteluihin. Ensimmäiset ottelut alkavat jo klo 17.00.

Watford – Tottenham

Seitsemäntenä oleva Watford isännöi neljäntenä olevaa Spursia. Hyvässä iskussa oleva Watford saa tänään todellisen tulikokeen, kun vain kahdesti tällä kaudella hävinnyt Tottenham on pistenälkäinen ja kilpailee tosissaan mestaruudesta.

Molemmilla joukkueilla on todella vaaralliset hyökkäykset ja tänään tullaan näkemään maaleja Harry Kanelta ja Odion Ighalolta. 

Yli 2,5 maalia @2.00

 

Manchester United – Chelsea

Kauden suurseurojen flopit kohtaavat toisensa. Toiselta lähti jo päävalmentaja ja toisella se on jo toinen jalka ovesta ulkona. 4 tappion putkessa oleva Manchester United on hajoamassa sisältäpäin, sillä brittiuutisten mukaan joukkueen sisällä on todella myrskyisät tunnelmat. Eivät ne Chelseassakaan mitkään kovin iloiset ole, mutta seura on pelannut isäntiä paremmin viimeaikoina.

Chelsealta puuttuu heidän paras maalintekijä, Diego Costa (5 maalia) ja todennäköisesti lontoolaiset joutuvat heittämään Pedron avaukseen piikkiin. Toimitus luottaa tänään Willianin mahtavaan pelaamiseen ja uuden valmentajan tuomiin muutoksiin.

Chelsea @3.00

Arsenal – Bournemouth 

Arsenal koki shokkitappion Southamptonille ja todennäköiseti tänään nähdään muutoksia isäntien kokoonpanossa. Arsenalin peli kulki erinomaisesti loukkaantumisista huolimatta ennen edellistä tappiota ja toimitus uskoo, että Tykkimiehet pääsevät samaan liitoon pienen notkahduksen jälkeen.

Bournemouth ei varmasti päästä lontoolaisia helpolla, mutta he tulevat taipumaan tänään.

Yli 2,5 maalia @1.75

Näyttökuva 2015-12-28 kello 15.32.35

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here