Puoliaika.com otteluennakko: Wolverhampton Wanderers – Chelsea

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Valioliigan kuumin mestarisuosikki, Chelsea, tulee lepuuttamaan muutamia avainpelaajiaan, kun se matkustaa Englannin mestaruussarjassa pelaavan Wolvesin vieraaksi Molineuxille FA cupin 5. kierroksen kohtaamiseen. Neljännellä kierroksella Liverpoolin vieraskentällä yllättänyt Wolves toivoo jälleen kierroksen shokkitulosta.

Paul Lambertin luotsaama Wolverhampton Wanderers shokeerasi koko jalkapallomaailmaa voittamalla FA cupin neljännellä kierroksella Liverpoolin. Kukaan ei odottanut Lambertin miehistöltä yllätystä, mutta silti se raivasi tiensä viidennelle kierrokselle. Nyt Molineuxin iltavaloihin saapuu Chelsea, jonka kaataminen näyttää lähes mahdottomalta tehtävältä.

Antonio Conten Chelsea on hävinnyt vain kerran sitten lokakuun lopun, ja se lähtee lauantain kamppailuun luonnollisesti ylivoimaisena voittajasuosikkina. Vaikka Blues pelaa seuraavan kerran vasta viikon päästä, tulee italialaisluotsi Conte lepuuttamaan muutamia avauksen miehiä tänään.

Pitkään sivussa ollut John Terry on ehdolla loukkantumisestaan huolimatta jatkuvasti pelanneen David Luizin korvaajaksi. Luiz on ollut tällä kaudella loistava, eikä Conte ole halunnut rikkoa alakertansa miehitystä, vaikka brasilialainen on kantanut jalkavammaa jo pitkään. Myös vasen puolustaja Marcos Alonso saa tänään lepopäivän, joten hänen paikallaan nähdään todennäköisesti tammikuussa lainapestiltään palannut Nathan Aké tai brassivasuri Kenedy.

Ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki, ja kaikki muut tulokset kuin vierailijan selkeä voitto olisi yllätys. Vaikka Conte antaa minuutteja vähemmän esiintyneille pelaajille, voittanee Chelsea silti 2-4 maalin marginaalilla. Kolmen ottelun tappioputkessa olevalta Wolvesilta yksikin maali olisi saavutus.

Poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet, joita lähdemme tänään kokeilemaan.

  • Chelsea -1: vierasvoitto @1.92
  • Willian tekee maalin @3.20
  • Vierasjoukkue yli 2.5 maalia @2.31

Betsson

Edellinen artikkeliValakarille potkut SJK:sta – Entinen HJK-valmentaja tilalle
Seuraava artikkeliVideo: Onko tässä kauden hirvein viimeistely-yritys?