Puoliaika.com otteluennakko: West Ham United – Manchester City

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

OtteluennakkoWest Ham United isännöi Manchester Cityä keskiviikkoillan Valioliigakamppailussa. Joukkueet kohtasivat hiljattain FA-cupissa, jolloin City pöllytti West Hamia peräti 5-0. Illan kamppailusta on lupa odottaa huomattavasti tiukempaa vääntöä.

West Ham Unitedin vire on viime aikoina parantunut, ja joukkue onkin napsinut edellisestä kolmesta liigaottelusta kaksi voittoa. Manchester City on toki huomattavasti Crystal Palacea tai Middlesbroughia haastavampi vastustaja.

Vieraileva Man City on puolestaan takellellut liigassa. Neljästä edellisestä liigakamppailusta Cityllä on plakkarissa vaatimattomat 4 pistettä. FA-cupissa kaatui viikonloppuna Crystal Palace 3-0 numeroin.

Kotijoukkueen loukkaantumislista on pitkä kuin nälkävuosi, eikä se saa vielä tammikuun uutta pelaajahankintaa, Robert Snodgrassia, avaukseen. Toppari José Fonte puolestaan debytoinee tänään Hammers-alakerrassa.

Luvassa on mielenkiintoinen kamppailu, josta on syytä odottaa paljon maaleja. Cityn materiaali on huomattavasti kotijoukkuetta laadukkaampi, mutta vuotavan alakertansa kanssa painiva vierasjoukkue voi olla West Hamin painaessa myös ongelmissa.

Poimimme Betssonin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme kokeilemaan illan kamppailussa.

  • Yli 2.5 maalia @1.52
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.59
  • Kotijoukkueen avausmaali ensimmäisellä jaksolla @2.45
Edellinen artikkeliAlexander Ring siirtyy MLS:ään Andrea Pirlon ja David Villan joukkuekaveriksi!
Seuraava artikkeliFrank Lampard lopettaa pelaajauransa