Puoliaika.com otteluennakko: West Ham – Leicester

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloIllan ainoassa ottelussa loukkaantumisista kärsivä West Ham isännöi piristynyttä Leicesteriä.

West Hamilta on tämän illan kohtaamisesta pois avainpelaajia, kuten Chicarito, sekä Jose Fonte. Myös Arnautovicin, Ayewin, Antonion, sekä Collinsin pelaaminen on vielä auki. Andy Carrollin pelaaminen on suorastaan huutava vääryys, sillä miehen käyttäytyminen viime viikon pelissä oli suorastaan pöyristyttävää ja hänet olisi pitäny heittää ulos jo ensimmäisellä puoliajalla.

West Ham on päästäny viimeisessä neljässä ottelussa vähintään 2 maalia, eikä ole voittanut viimeisestä viidestä Valioliiga-ottelusta yhtäkään. Leicester puolestaan ei ole hävinnyt yhtään ottelua viimeiseen kuuteen otteluun, jos viimeksi hävittyä City-ottelua ei lasketa. Myös keskenäiset kohtaamiset ovat menneet West Hamilta hieman heikoimmin.

On erittäin todennäköistä, että Leicester on tänään West Hamia parempi, sillä niin syvällä suossa West Hamin peli tällä hetkellä on. Viimeisin Valioliigavoitto heillä on tullut Swanseasta 30.9.

Leicesterin materiaalin, sekä terveystilanteen paremmuuden johdosta luotamme, että Ketut ottavat tänään tästä kolme pistettä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Leicester @2.72

Leicester yli 1,5 maalia @2.48

Yli 2,5 maalia @2.00

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here