Puoliaika.com otteluennakko: Watford – West Ham

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Loukkaantumisista kärsivä Watford isännöi West Hamia päivän ainoassa Valioliiga-ottelussa. Ottelu alkaa kello 18.00.

Watford on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Tänää on tarjolla mahdollisuus katkaista tuo putki, kun vastaan asettuu 18. sijalla oleva West Ham. West Hamin otteet ovat olleet erittäin heikkoja ja joukkue onkin päästänyt kolmanneksi eniten maaleja. 11 ottelussa on omissa soinut 23 kertaa. Vain Crystal Palace ja Everton (24) ovat puolustaneet huonommin. West Ham on viel voitoitta tällä kaudella vieraskentillä. Saldona on kolme tappiota ja kolme tasapeliä.

Tänään todennäköisesti tullaan näkemään kohtalaisen huonoa puolustusta, mutta runsaasti maaleja. Tähän onkin betseissä hyvä tarttua. Molemma joukkueet ovat tehneet keskiarvolla vähintään maalin per peli (West Ham 11, Watford 17).

West Hamilta puuttuu tänään avainpelaajista Chicarito, joka loukkaantui maajoukkueen pelissä. kun taas Watfordilta puuttuu ainakin kuusi pelaajaa loukkaantumisten ja pelikieltojen takia.

Lopputulosta on vaikea tästä ottelusta veikata, mutta yhteen asiaan luotamme ja se on puolustuksien heikkouksiin. Tänään tullaan näkemään maaleja ja sen takia me poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetin listalta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.64
  • Yli 2,5 maalia @1.85
  • Watford yli 1,5 maalia 2.00
  • Watford yli 1,5 korttia @1.84

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.