Puoliaika.com otteluennakko: Watford – Newcastle

Valioliiga otteluennakko

Tappioputkessa oleva Watford isännöi ryhtiliikkeen tehnyttä Newcastlea iltapäivän Valioliiga-ottelussa.

Watford on nyt hävinnyt neljä ottelua putkeen Valioliigassa. Tätä kierrettä ennen edelsi todella hyvä tappiottomien otteluiden putki. Nyt isännät ovat kohtaamassa tappioputkestaan päässeen Newcastlen, keitä ei loukkaantumishuolet ole viimeaikoina haitanneet.

Newcastlen sairaslista on edelleen todella pitkä, mutta Manu-tasuri ja West Ham voitto näytti, että myös kapeammalla miehistöllä pärjää. Tosin nyt vierailla on huolia pakkien puuttumisesta ja joutunee palaamaan takaisin kolmen pelaajan alakertaan. Tällä taktiikalla Newcastle hävisi Watfordille cupin ottelussa pari viikkoa sitten. Viime ottelussa Newcastlella nähtiin vahvistuksena Jonjo Shelvey ja tänään todennäköisesti Bordeuxin vahvistus Henri Saivet tulee pelaamaan keskikentällä.

Watford teki todella mielenkiintoisen hankinnan, sillä he todennäköisesti korvaavat hyvin pelanneen Heurelho Gomesin Romanian maajoukkuevahti Costel Pantilimonilla.  Myös toinen uusi hankinta Malagasta, Nordin Amrabat tullaan todennäköisesti näkemään kentällä.

Mikäli vieraat pelaavat kolmen alakerralla, tulee Odion Ighalolla olemaan todella paljon tilanteita, mistä hän voi tehdä maalin. Ighalo on tehnyt tällä kaudella 13 maalia. Newcastlen hyökkääjä Aleksandar Mitrovic on ollut ahkerin laukoja boksin sisällä tällä kaudella ja hän todennäköisesti tulee laukomaan tänäänkin useasti.

Ottelun voittajaa on vaikea veikata, sillä näiden kahden kohtaaminen on suht ympäripyöreää. Molemmat tulee kyllä tekemään maaleja ja korttejakin tänään nähdään.

Toimitus laittaa Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Molemmat tekee maalin @1.80

Yli 4,5 korttia @2.30

Yli 2,5 maalia @2.10

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here