Puoliaika.com otteluennakko: Watford – Liverpool

Valioliiga otteluennakko

Kauden toinen yllättäjä, Watford, haastaa Liverpoolin kotistadionillaa. Hyvin pelanneet isännät saavat vastaansa loukkaantumisista kärsivän joukkueen.

Jurgen Kloppin joukkue on tänään vailla muutamia avainpelaajiaan, sillä Daniel Sturridge, Joe Gomez, James Milner ja Danny Ings eivät ole pelikunnossa tänään. Myös Joe Flanagan ja Dejan Lovren ovat todennäköisesti poissa tänään, tai eivät todennäköisesti ole avauksessa kolhujen takia. Pahin poissaolo saattaa silti olla tolppien välissä, sillä Simon Mignoletin pelaaminen on tällä hetkellä epävarmaa pienen loukkaantumisen takia. Mikäli maalivahti ei pysty pelaamaan, nousee tolppien väliin Unkarin maajoukkuemaalivahti Adam Bogdan. Bogdan ei ole pelannut yhtään Valioliigapeliä, mutta vyöllä on yli 100 peliä Boltonista.

Futisanalyytikkojen mukaan Klopp ei pelaa Watfordin tyylisiä joukkueita vastaan mitenkään erikoisen hyvin ja Watfordin nousukiidon huomioiden on kotivoitto tänään todennäköinen. Voitolla Watford olisi jo pisteen päässä 4. sijasta. Liverpool on tällä hetkellä 9. sijalla, kaksi sijaa Watfordin alapuolella.

Toimitus virittää Katsomon päälle ja iskee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

1x @1.75

Watford @4.00

Yli 2,5 maalia @2.15

Ensimmäinen maali: Odion Ighalo @7.00

Molemmat tekevät maalin @1.85

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here