Puoliaika.com otteluennakko: Wales – Belgia

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Wales ja Belgia kohtaavat tänään kisojen toisessa puolivälieräkamppailussa. Tämän ottelun voittaja tulee kohtaamaan Portugalin keskiviikkona 6.7. pelattavassa välierässä.

Wales on ollut turnauksen yksi positiivisimmista yllättäjistä, sillä harva uskoi sen etenevän edes jatkopeleihin. Walesin kulkeminen jatkopeleihin on ollut yksi helpoimmista reiteistä puolivälieriin, sillä se on kohdannut Slovakian, Venäjän, Englannin ja Pohjois-Irlannin. Toistaiseksi kisojen ainoa tappio on tullut Englannille. Walesille positiivisia uutisia tähän kamppailuun tuo se, että Ashley Williamsin loukkaantuminen ei ollut niin vakava kuin pelättiin ja hän on pelikunnossa tässä ottelussa. Walesin pelaaminen riippuu paljon Gareth Balen ja Aaron Ramseyn onnistumisista ja tiiviisti puolustavan Walesin mahdollisuudet välieräpaikkaan paranevat loppua kohti, mitä pidemmälle ottelu etenee tasatilanteessa.

Belgian kisat alkoivat tappiolla Italialle, mutta sen pelin jälkeen jälki on ollut tehokasta. Neljässä EM-kisoissa pelaamassaan ottelussa Belgia on tehnyt kahdeksan maalia, joka on huonoja uutisia Walesille. Tämän kauden suurimmaksi flopiksi useissa kahvipöytäkeskusteluissa nimetty Eden Hazard on alkanut löytämään pelivirettään, mikä lupaa hyvää Belgian välieräpaikkaa ajatellen. Edellisessä ottelussa Hazard teki yhden maalin ja syötti yhden. Pelin lopputulos riippuu hyvin pitkälti siitä, miten Belgia onnistuu Walesin tiiviin puolustuksen purkamisessa. Tähän asti Belgian pelaaminen syvällä makaavaa puolustusta vastaan on tökkinyt.

Poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

walesbelgia

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here