Puoliaika.com otteluennakko: Verona – Chievo

Serie A otteluennakot

Tänään pelataan Veronan derby, kun Hellas Verona isännöi rampaa Chievo Veronaa.

Chievon poissaololista on todella pitkä ja huolestuttava. Loukkaantuneena on todella monia avainpelaajia, mukaanlukien Perparim Hetemaj ja Riccardo Meggiorini. Chievon pelit eivät muutenkaan ole menneet mitenkään erikoisesti viimeaikoina. Viidestä viimeisestä ottekusta seura on saanut vain neljä pistettä, kun taas vastustaja on metsästänyt kaksi pistettä enemmän.

Verona taistelee kynsin ja hampain pisteistä, sillä se on valunut sarjataulukon viimeiseksi. Mikäli Verona haluaa pysyä vielä Italian korkeimmassa sarjassa, on heidän alettava saamaan pisteitä.

Ottelu tulee olemaan todella kuuma ja viisi viimeistä ottelua ollaan pelattu viiden kortin keskiarvolla. Nyt Chievolla on hieman heikompia pelaajia käytössään, joten he varmasti joutuvat rikkomaan hieman enemmän ja Verona taas tulee taistelemaan pisteistä kynsin ja hampain. Nordicbetin linja korteille on 6,5. Ottelussa on odotettavissa paljon kortteja, sillä Marco Guida tuomaroi ottelun. Hän on erittäin korttiherkkä, mutta emme kuitenkaan usko, että kortteja tulisi 7 kappaletta.

Toimitus toivoisi, että Hetemaj saisi pikkuhiljaa itsensä pelikuntoon, jotta Chievon pelejä voisi taas alkaa seuraamaan. Nyt kuitenkin derby-kerroin pakottaa toimituksen ruudun ääreen katsomaan ottelun ja laittamaan Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Alle 2,5 maalia @1.70

Puoliaikatulos X @2.10

Keltaiset kortit alle 6,5 @1.80

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here