Puoliaika.com otteluennakko: Ukraina – Suomi

Jalkapallon MM-karsinnat 2018, Puoliaika, Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Uutinen, MM-kisat, MM-kilpailut, Venäjä, 2018

Jalkapallon MM-karsinnat 2018, Puoliaika, Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Uutinen, MM-kisat, MM-kilpailut, Venäjä, 2018

Suomen Via Dolorosa jatkuu tänään Ukrainassa, kun Huuhkajat metsästävät avausvoittoa MM-karsinnoissa. 

Hyvin lähes koko Islanti -ottelun pelannut Suomi lähtee tämän illan otteluun selkeänä altavastaajana, sillä Huuhkajien riveistä puuttuvat UEFA:n asettamasta pelikiellosta johtuen Roman Eremenko, varoitustilin täyttänyt Niklas Moisander, sekä loukkaantuneet Joel Pohjanpalo, Perparim Hetemaj ja Tim Sparv. Näiden pelaajien poissaolo ei voi olla näkymättä, sillä heidän korvaajat eivät ole lähellekkään pelillisesti samalla tasolla.

Ukraina vaihtoi valmennusta huonosti menneen EM-kisojen jälkeen ja vastuun otti pelaaja-legenda Andri Shevtshenko. Nyt Ukraina on pelannut karsinnat tappioitta ja tuskin tulee tänäänkään häviämään. Sen verran laadukkaampi on Ukrainan materiaali Suomeen verrattuna. Erityisesti Dynamo Kievin Andriy Yarmolenko ja Schalken Yevhen Konoplyanka ovat erittäin vaarallisia laidoillaan.

Itse ottelusta tuskin tulee jalkapalloilun riemuvoittoa, mikäli Suomi valuu alas, eikä prässää ylhäältä. Suomen valmentaja Hans Backe tosin sanoi medialle, että Suomi saattaa nostaa prässiään illan ottelussa. Toivottavasti tämä ei ole Backelta vain sanahelinää, vaan Huuhkajat oikeasti janoavat voittoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän