Puoliaika.com otteluennakko: Tottenham – Chelsea

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Viime vuoden mestari haastaa viime vuoden hopeajoukkueen, kun Chelsea ja Tottenham kohtaavat Lontoon derbyssä.

Chelsea hävisi hieman yllättäen Burnleylle kotonaan 3-2 viime viikonloppuna. Tappion lisäksi Chelsea menetti myös punaisten korttien johdosta Gary Cahillin ja Cesc Fabregasin. Tämän lisäksi myös Eden Hazard on vielä sivussa, joten Chelsealta puuttuu hyökkäysten rakentelijat. Tottenham puolestaan voitti Newcastlen vieraissa 2-0.

Chelsealla on laajuutta penkilllä, mutta kahden avauksen pelaajan poissaolo tuntuu varmasti, joten Spursin hyökkäys tulee varmasti aiheuttamaan vaikeita tilanteita sinisten alakerrassa. Chelsean toivo roikkuu pitkälti kesän hankinnan Alvaro Moratan harteilla. Morata tuli viime pelissä vaihdosta ja teki heti maalin, mutta nyt puolustus on astetta kovempi kuin viime viikolla.

Spursin hyökkäys Harry Kanen ja Dele Allin johdolla on sen verran kova, että uskomme Spursilta jatkuvia hyökkäyksen aaltoja.

On vaikea nähdä Chelsean parantavan sen vertaa peliään viikossa, että heillä olisi sauma voittaa Tottenham tänään. Tästä syystä poimimme seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

  • Spurs @2.17
  • Yli 5,0 korttia @1.83

 

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Muista myös osallistua skabaan, missä voit voittaa paikan Saksan futisreissulle! Lue ohjeet tästä linkistä.

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here