Puoliaika.com otteluennakko: Tottenham – AS Monaco

Eurooppa-liigan otteluennakko

10/12/15 – 22:05

White Hart Lane, Lontoo

 

Eurooppa-liigassa AS Monaco matkustaa jatkopaikkansa varmistaneen Tottenhamin vieraaksi Lontooseen. Illan ottelu tarjoaa kotijoukkueelle oivan mahdollisuuden lepuuttaa avainpelaajiaan joulun ottelusuman lähestyessä.

Eurooppa-liigan alkusarjan päätöskierros käydään tänään. J-lohkossa Tottenham on varma jatkaja. Toinen jatkopaikka sen sijaan on vielä jaossa, sillä Anderlechtilla ja Monacolla on vielä kummallakin mahdollisuus varmistaa eteneminen play-off -vaiheeseen.

Ranskalainen Monaco on parin vuoden takaisista suurista satsauksistaan huolimatta jämähtänyt täksi kaudeksi Eurooppa-liigaan. Seura putosi Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella turnauksesta ulos espanjalaisen Valencian kustannuksella.

Tänään Leandro Jardimin miehistön on pakko hakea Lontoosta voittoa, koska lohkon toisessa kamppailussa Anderlecht todennäköisesti päihittää azerbaidzanilaisen Qarabag FK:n. Tällöin edes voitto ei riitä punavalkoisille.

Monacolla on tänään hyvä mahdollisuus yllättää Tottenham, sillä lontoolaiset tulevat takuuvarmasti kierrättämään kokoonpanoaan. Spurs-luotsi Mauricio Pochettino antanee mahdollisuuden avauksessa vaihtolaitureilleen, Clinton N’Jielle sekä Andros Townsendille.

Tottenhamilta puuttuu varmuudella keskikentän kumiukko, Moussa Dembele. Arvaamattoman Dembelen suora korvaaminen on lähes mahdotonta miehen omaperäisen pelityylin takia. Myös hartiavoimin töitä paiskiva Spurs-kasvatti Ryan Mason on sivussa.

Monaco-käskyttäjä Jardimin hiuksia harmaannuttaa mm. Fabio Coentraon ja Andrea Raggin loukkaantumiset. Brassi-veturi Fabinho kärsii pelikieltoa ja puuttuu Monacon miehistöstä. Erinomaisia otteita keskikentän pohjalla esittänyt, yleensä oikeana laitapakkina viihtyvä Fabinho on iso menetys Monacolle.

Tottenham pyrkii hallitsemaan palloa, mutta se saattaa osoittautua hyvinkin haastavaksi vaihtomiesten sekoittaessa pakkaa. Monaco pelaa varmasti oman päänsä kautta hyvin kompaktisti. Erikoistilanteissa yli kaksimetrinen Lacina Traore voi olla painajaismainen puolustettava Spurs-miehistölle.

Ottelusta on lupa odottaa tasaväkistä vääntöä. Tottenham on illan ottelussa ennakkosuosikki (varsinkin jos Harry Kane pelaa), mutta Puoliajan toimitus uskoo vahvasti Leandro Jardimin tarkkaavaiseen pelikirjaan. Tyypillisesti Monacon otteluissa nähdään hyvin vähän maaleja, eikä vaihtomiespitoinen Spurs pysty välttämättä murtamaan monacolaisten puolustusta. Materiaalivertailussa kotijoukkue on joka tapauksessa vahvempi.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman mielenkiintoisen pelikohteen:

  • Maalien lukumäärä: alle 2.5 maalia @1.85
  • Monaco +1: Monaco @1.85
  • Vierasjoukkue voittaa ilman päästettyä maalia @6.00
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here