Puoliaika.com otteluennakko: Swansea – Newcastle United

Valioliiga otteluennakko

 

Swansea isännöi Newcastlea Liberty Stadiumilla

Swansea oli Valioliigakauden avauskierroksen ehdottomia valopilkkuja. Valkopaitaiset ”Joutsenet” hakivat arvokkaan vierastasapelin Stamford Bridgeltä. Ottelu jonka Chelsea oli budjetoinut varmaksi kotivoitoksi.

Garry Monk on rakentanut Swansealle toimivan paketin, jossa jokaiselle pelipaikalle löytyy spesialisti. Hyökkäyspäässä kolmikko Bafetimbi Gomis, Jefferson Montero ja uusi hankinta Andre Ayew voivat tehdä maalin missä vaan. Newcastlen tulee olla tarkkana näiden veijareiden kanssa.

Newcastle aloitti kautensa niin ikään tasapelillä. Kotiottelussa Southamptonia vastaan Newcastle menetti johtonsa ottelun lopussa, mutta uusi manageri Steve McClaren oli silti tyytyväinen pelaajistoonsa.

Harakoiden kesähankinta numero yksi, keskikenttämies Georginio Wijnaldum, avasi heti maalitilinsä ja hänestä odotetaan uutta St. James’ Parkin lemmikkiä.

Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, koska kumpikaan ei halua jäädä kahden kierroksen jälkeen yhteen tai kahteen pisteeseen. Silti kyseessä on vasta kauden alku ja varsinkin Newcastle hakee uuden managerinsa johdolla vasta peliään oikeille kierteille.

Nopeaan laitapeliin ja hyvään erikoistilanneosaamiseen nojaava Swansea lähtee otteluun hienoisena suosikkina. Puoliaika.comin toimitus poimi pari maukasta pelikohdetta NordicBetin listalta:

* Swansea @1.90

* Ottelun viimeinen maali: Swansea @1.60

* Andre Ayew tekee maalin ja Swansea voittaa @5.00

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here