Puoliaika.com otteluennakko: Suomen Cupin finaali: SJK – HJK

Jo lähes varma Suomen mestari HJK lähtee metsästämään tuplaa ja Suomen Cupin ennätystä omiin nimiinsä.

HJK eteni vakuuttavasti Cupin finaaliin, sillä ensimmäisen ottelun jälkeen he eivät ole päästäneet maaliakaan. Ensimmäisessä ottelussa Honka teki kaksi maalia. Tämän jälkeen meno on ollut murskaavaa ja maalisuhde koko Cupissa on 22-2.

SJK:lla puolestaan on ollut hieman vaivalloisempi tie finaaliin, sillä he hävisivät kaksi ottelua alkulohkossa ja Honkaa vastaan ottelu venyi rankkareille, mistä seinäjokelaisten tie vei finaaliin.

HJK pääsee lähes parhaalla kokoonpanolla otteluun, sillä heidän tuskin tarvitsee säästellä pelaajia Veikkausliigan mestaruuden varmistamiseksi. Klubilta ovat tänään sivussa loukkaantumisten takia Mosa, Ville Jalasto sekä Roni Peiponen. Filip Valencic edusti jo lohkovaiheen ottelussa PS Kemiä eikä näin ollen voi pelata Klubin paidassa finaalissa.

Ottelulla on todella paljon painoarvoa Klubille, sillä HJK tavoittelee seurahistorian 13. cup-mestaruutta. Voitolla Klubi siirtyisi kärkipaikalle voitettujen mestaruuksien määrässä. FC Hakalla on niin ikään kasassa 12 mestaruutta.

Erikoista finaalissa on se, että samat joukkueet kohtasivat toisensa myös viime vuonna. SJK oli rankkareilla parempi ja pääsi nostelemaan pyttyä. Tämä tuskin toistuu.

Ottelu televisioidaan YLE:ltä, joten suosittelemme kaikkien virittäytyvän telkkarin eteen huomenna kello 17.00 alkaen.

Me poimimme seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

HJK @1.60

HJK -1 @2.70

Muista myös Nordicbetin Futisviikonloppu-kilpailu, missä voit voittaa lipun Englantiin katsomaan futiksen täyteistä viikonloppua. Katso ohjeet tästä linkistä.

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here