Puoliaika.com otteluennakko: Sunnuntain Veikkausliiga-kierros

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Veikkausliigassa pelataan tänään kolme ottelua, kun HJK isännöi Lahtea, IFK Mariehamn saa vieraaksi SJK:n ja PS Kemi haastaa VPS:n.

HJK:lla on edessään tänään todellinen haaste, sillä Lahden peli on ollut ajoittain todella hyvää. Viimeisin Lahden ottelu päättyi 6-2 voittoon hallitsevasta mestarista IFK Mariehamnista. Lahti onkin kuntopuntarin toisena, joten läpihuutojuttu tämä ottelu ei tule Klubille olemaan. Maaleja tullaan varmasti näkemään, sillä molempien joukkueiden hyökkäykset ovat erittäin iskukykyisiä.

Ennustamme tästä tasaista ottelua, jonka klubi voittaa maalin marginaalilla molempien tehdessä maalin.

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.96

 

Hallitsevalla mestarilla on ollut hieman vaikeuksia tällä kaudella ja joukkue löytyykin vasta sijalta 8. SJK on puolestaan selättänyt ongelmansa ja seilaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Isäntien viimeisin voitto on tullut kesäkuun lopulla, joten heidän peli on hieman hukassa.

Tästäkin ottelusta voidaan ennustaa tasaista taistelua, jossa molemmat kyllä tekevät maalin. 1-1 tasapeli ei ole mikään mahdoton tulos.

Molemmat joukkueet tekevät maalin: @1.83

 

Erittäin hyvin pelannut VPS saa tänään vastaansa taulukon 9. olevan PS Kemin. VPS on tällä hetkellä toisena 10 pistettä HJK:n takana. Mestaruus näyttää karanneen jo käsistä, mutta toinen sija on varmasti vaasalaisille mieluinen ja he tarvitsevat kipeästi pisteitä, jotta aivan perässä tulevat Lahti, KuPS ja Ilves pysyvät takana.

PS Kemi katkaisi tappioputkensa voittamalla Interin kotonaan luvuin 2-1. Sitä ennen heillä oli kolmen ottelun tappioputki allaan. Olisi ihme jos Kemi pystyisi tänään pisteitä Vaasasta metsästämään ja me uskommekin VPS:n yli maalin voittoon.

VPS-1 voittaa @2.26

Nordicbet tarjoaa mielenkiintoisia #LoveTheBet -kohteita tälle kierrokselle:

Veikkausliiga: HJK – FC Lahti, IFK Mariehamn – SJK, VPS – PS Kemi: Korotettu kerroin – kaikissa otteluissa yli 2.5 maalia : Kyllä @10.00
Veikkausliiga: HJK – FC Lahti: Yhteensä yli 18.5 kulmaa, keltaista + punaista korttia ja maalia : Kyllä @4.00

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet