Puoliaika.com otteluennakko: Southampton – Arsenal

Valioliiga otteluennakko

26/12/15 – 21:45

@St. Mary’s Stadium, Southampton

 

Umpisurkeassa vireessä oleva Southampton isännöi Valioliigan kenties suurinta voittajasuosikkia, Arsenalia. Arsene Wengerin miehistö on massiivinen ennakkosuosikki illan viimeisessä ottelussa.

Arsene Wengerin Arsenal lähtee vierasotteluun Southamptonia vastaan itseluottamusta uhkuen. Huippuvireessä oleva Arsenal peittosi Manchester Cityn maanantai-iltana 2-1 numeroin. Tulosta parempi oli esitys, sillä Arsenal oli ottelussa suvereeni. Viimeksi Arsenal hävisi liigaottelun marraskuun lopussa WBA:n vieraana.

Wengerillä ei onnekseen ole uusia loukkaantumishuolia, sillä Arsenalin loukkaantumislista on edelleen valtava. Elintärkeät Alexis Sanchez, Francis Coquelin sekä Santi Cazorla ovat sivussa. Pitkäaikaispotilaat Jack Wilshere, Danny Welbeck ja Tomas Rosicky ovat edelleen sairastuvalla.

Southampton on sarjassa sijalla 12. Kohtalaisen hyvästä sarjasijoituksestaan huolimatta Etelä-Englannin ylpeys on järkyttävässä vireessä tällä hetkellä. Viisi liigaottelua putkeen ilman voittoa, joista hälyttävästi 4 tappioita. Viimeksi Pyhimykset voittivat marraskuun alussa Sunderlandin.

Southamptonin loukkaantumistilanne on hyvä. Ainoa merkittävä poissaolija on hyökkäyspään monipuolinen Jay Rodriguez. Muuten Southampton-käskyttäjä Ronald Koeman pääsee valitsemaan joukkueensa terveestä pelaajaryhmästä.

Arsenal on niin vakuuttavassa iskussa, että olisi pienimuotoinen ihme mikäli Southampton saisi ottelusta yhtäkään pistettä. Sarjakakkonen Arsenal jahtaa Leicesterin kärkipaikkaa, eikä Gunnersilla ole pistemenetyksiin varaa.

Vain kolme Valioliigaottelua viimeisen kymmenen pelin aikana voittaneen Southamptonin itseluottamus on niin nollissa, että tämän pitäisi olla selkeä Arsenalin ylikävely.

Toimituksen pelisuositus: Southampton 0, 1 – Arsenal 3, 4,

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Southampton +1: Arsenal @4.90
  • Vierasjoukkue maalien lukumäärä: yli 1.5 @2.20
  • Vierasjoukkue voittaa ensimmäisen tai toisen puoliajan: kyllä @1.58

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän